CompArd SRL
SIBIU str.Masarilor nr.11 cod postal: 550185
tel/fax : 0269-215292; 0269-211881; 0269-210070
e-mail  : office@compard.ro
web site: www.compard.ro
SQLCOBOSS : Software ERP pentru societati comerciale
SQLCOBOSS este un software de tip ERP care foloseste ca sistem de gestiune a baselor de date PostgreSQL ce ruleaza sub server Linux. Componentele client ale sistemului SQLCOBOSS sunt programe Windows care comunica cu serverul PostgreSQL folosind surse de date ODBC.
HBCOBOSS este programul principal al sistemului SQLCOBOSS. Modulele componente: contabilitate generala, furnizori, clienti, gestiuni de marfuri en-gros (depozite), materii prime, materiale si produse finite, gestiuni de marfuri en-detail (magazine), gestiuni de mijloace fixe si alte imobilizari amortizabile, casa, banca, intretinere sistem, import date furnizate de servicii WEB ANAF si BNR, consolidare subunitati contabile, inchidere anuala, declaratia 394 .
HBCAM este destinat vanzarii de marfuri din gestiuni de marfuri evidentiate contabil la pret de vanzare cu amanuntul cu emitere de bonuri fiscale pe case de marcat sau imprimante fiscale Datecs avizate conform legislatiei actuale : FP-700, DP-25, WP-50 si conectate prin interfata seriala COM la o statie Windows. HBCAM recunoste codurile de bare EAN-8, EAN-13 si UPC-12, dar permite cautarea articolelor si prin denumire. Permite configurarea codurilor de bare de cantar in acord cu cantarele electronice si a codurilor de bare de ambalare similare codurilor de cantar. HBCAM are doua regimuri de lucru: ON-LINE cand exista conexiune cu serverul si AVARIE cand conexiunea cu serverul este cazuta.
HWCOBOSS permite configurarea si listarea de etichete pentru rafturi cu sau fara logo pe ele si listarea de etichete de coduri de bare pe imprimante de coduri de bare compatibile Zebra.
HWINVAM este destinat inventarierii magazinelor folosind mai multe statii Windows.
HMGSAL este un program de evidenta a personalului si calculul si plata salariilor, avansurilor si primelor. Centralizatoare CAS, CASS, CAM, CM si declaratia unica 112 incluse in program.